Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 2.2. Збудники інфекційних захворювань, їх групи. Джерела патогенної мікрофлори. Гострі кишкові інфекції, їх збудники. Джерела захворювань.

Дізнаємось

про харчові інфекції, харчові отруєння та міри їх профілактики.

Навчимось

обирати міри профілактики харчових отруєнь.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
8 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
8 лабораторні заняття
1
2
3
4
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6