Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 6.4 Санітарні вимоги до спиртового та лікеро-горілчаного виробництва, при виробництві виноградних вин, пивоварної та безалкогольної продукції

Дізнаємось

про санітарні вимоги до спиртового та лікеро-горільчаного виробництва, при виробництві виноградних вин, при виробництві пивоварної та безалкогольної продукції.

Навчимось

визначати санітарні вимоги до спиртового та лікеро-горільчаного виробництва, при виробництві виноградних вин, при виробництві пивоварної та безалкогольної продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
8 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
8 лабораторні заняття
1
2
3
4
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6