Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема Тема 5.2 Маркування харчової продукції. Види та функції

Дізнаємось

що таке маркування, функції, вимоги до маркування, нформаційні знаки, види інформаційних знаків.

Навчимось

Визначати вимоги до маркування та інформаційних знаків, класифікувати маркування та інформаційні знаки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
8 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
8 лабораторні заняття
1
2
3
4
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6