Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Органолептична оцінка готових м’ясних виробів та напівфабрикатів

Дізнаємось

як проводиться органолептична оцінка ковбасних виробів.

Навчимось

проводити органолептичну оцінку ковбасних виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2