Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практична робота №6. Розрахунок рецептури для приготування макаронного тіста. Розрахунок фактичної норми витрат борошна на фабриці. Аналіз витрат борошна за звітній період

Дізнаємось

порядок і методи розрахунків рецептур для приготування макаронного тіста; фактичних норм витрат борошна на фабриці, аналізу витрат борошна за звітній період

Навчимось

виконувати розрахунки рецептур для приготування макаронного тіста; фактичних норм витрат борошна на фабриці, аналізу витрат борошна за звітній період

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3