Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 2.1 Формування макаронних виробів. Ущільнення макаронного тіста

Дізнаємось

про технологічні основи пресування макаронного тіста на пресах; вакуумну обробку тіста, її технологічне значення; матриці та вимоги до них.

Навчимось

визначати вплив різних факторів на процес формування і якість сирих виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3