Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Розділ 2 Технологія макаронних виробів. Тема2.1 Асортимент і харчова цінність макаронних виробів. Приготування тіста і формування макаронних виробів

Дізнаємось

- асортимент, технологічну схему і режими виробництва макаронних виробів;
- процеси, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів;

Навчимось

- обґрунтовувати конкурентоздатний асортимент макаронної продукції для конкретних умов виробництва;
- вибирати раціональні технологічні режими;
- дотримуватися технологічних режимів виробництва макаронної продукції відповідно до вимог нормативно-технічної документації;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3