Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лекція. Вуглеводи. Моносахариди

Дізнаємось

про:
- вплив декількох характеристичних (функціональних) груп на фізичні й хімічні властивості моносахаридів на прикладі глюкози;
- поширення оксигеновмісних органічних сполук у природі і харчових продуктах.
- біологічне значення вуглеводів для харчування людини

Навчимось

- розрізняти моно-, ди-, полісахариди;
- складати структурні формули вуглеводів ;
- складати рівняння реакцій, які описують хімічні властивості глюкози (часткове окиснення, відновлення воднем, бродіння спиртове і молочнокисле), фотосинтезу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23