Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Розв'язання завдань з імітації виробничих ситуацій. Розрахунок кількості продуктів, необхідних для приготування виробів з тіста. Розрахунок кількості борошна з даною вологістю на норми витрачення борошна з базисною вологістю.

Дізнаємось

порядок і методику розрахунків по приготуванню і відпуску борошняних кондитерських і кулінарних виробів, борошняних страв

Навчимось

складати алгоритми, розв’язувати задачи

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8