Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Оцінка якості виробів із дріжджового тіста.

Дізнаємось

технологічний процес приготування дріжджового тіста і виробів з нього із застосуванням прогресивної індустріальної технології; порядок організації робочого місця у відповідності з технологічним процесом приготування дріжджового тіста і виробів з нього; форми і методи контролю якості сировини, напівфабрикатів, готових страв; естетичні вимоги до оформлення та відпуску готової страви, вимоги стандартів, інших нормативних документів до якості сировини, напівфабрикатів, готових виробів; правила безпечного і ефективного використання технологічного обладнання; дотримуватись правил санітарії, гігієни й правил безпеки праці; економне використання сировини, води, електроенергії.

Навчимось

˗ проводити бракеражну оцінку якості виробів із дріжджового тіста;
˗ раціонально використовувати сировину, обладнання та інвентар;
˗ оцінювати якість готової страви;
˗ користуватися нормативно-технічною і технологічною документацією.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8