Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологічний процес приготування і відпуску солодких страв з утворенням желе. Вимоги до якості страв, строки реалізації.

Дізнаємось

- підготовку і використання речовин, здатних утворювати желе;
- технологічний процес приготування і відпуску солодких страв з утворенням желе:
− киселі;
− желе;
− мусів;
− самбуків;
− кремів.
- вимоги до якості страв, строки реалізації.

Навчимось

складати технологічні схеми приготування і відпуску солодких страв з утворенням желе:
− киселі;
− желе;
− мусів;
− самбуків;
− кремів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8