Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Приготування і відпуск холодних страв з яєць і закусок із сиру. Приготування і відпуск бутербродів.

Дізнаємось

- технологічний процес приготування і відпуску холодних страв і закусок з риби, їх асортимент;
- підготовкуа і відпуск рибних гастрономічних товарів: риба солона (кета, сьомга, лососина тощо); баличні вироби, ікра зерниста, кетова, паюсна; рибні консерви. Гарніри і соуси, які використовуються під час відпуску, оформлення;
- технологічний процес приготування і відпуску холодних страв з яєць і закусок із сиру;
- технологічний процес приготування і відпуску бутербродів: простих, асорті, закритих, закусочних;
- особливості приготування гарячих бутербродів.

Навчимось

складати технологічні схеми приготування і відпуску холодних страв і закусок з риби, з яєць і закусок із сиру, бутербродів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8