Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Розділ 3 Особливості харчування окремих груп споживачів. Тема 3.1. Технологія приготування страв і кулінарних виробів для лікувального, лікувально-профілактичного харчування.

Дізнаємось

- завдання розвитку лікувального і лікувально-профілактичного харчування згідно з сучасними вимогами;
- спеціальні кулінарні прийоми, які застосовують у лікувальному харчуванні;
- особливості приготування і відпуску дієтичних страв у лікувальному харчуванні відповідно до вимог дієт.

Навчимось

складати технологічні схеми приготування і відпуску страв і кулінарних виробів для лікувального, лікувально-профілактичного харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8