Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологічний процес приготування листкового тіста. Технологічний процес приготування бісквітного тіста холодним і теплим способами.

Дізнаємось

- технологічний процес приготування листкового тіста, формування виробів і режим випікання, асортимент , вимоги до якості, строки реалізації;
- технологічний процес приготування бісквітного тіста холодним і теплим способами;
- асортимент виробів з бісквітного тіста, режим випікання, вимоги до якості, строки реалізації;
- технологічний процес приготування заварного тіста, асортимент виробів, режим випікання., вимоги до якості, строки реалізації.

Навчимось

складати технологічні схеми приготування і відпуску борошняних кондитерських і кулінарних виробів, борошняних страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8