Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Визначення якості сільськогосподарської птиці. Обробка сільськогосподарської птиці з дотриманням технологічного процес. Приготування напівфабрикатів із птиці цілими тушками (формування) та з філе птиці порціонними і дрібними кусками.

Дізнаємось

технологічний процес механічної обробки сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика; виробництва напівфабрикатів.

Навчимось

готувати котлетну масу та напівфабрикати з неї

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8