Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 2.3 Страви та гарніри з овочів і грибів. Принцип підбору овочевих гарнірів до м'яса і риби. Кулі-нарне використання овочів залежно від їх технологічних властивостей.

Дізнаємось

- принципи підбору овочевих гарнірів;
- кулінарне використання овочів;
- технологічний процесу приготування і відпуску страв та гарнірів з відварних та припущених овочів.

Навчимось

- підбирати овочеві гарніри;
- складати технологічну схему приготування і відпуску страв та гарнірів з відварних та припущених овочів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8