Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 1.2 Механічна обробка риби і нерибних продуктів моря.Технологічний процес обробки риби з кістковим скелетом; способи розбирання і приготування напівфабрикатів зале-жно від розміру і кулінарного використання.

Дізнаємось

- технологічний процес обробки риби з кістковим скелетом;
- способи розбирання і приготування напівфабрикатів залежно від розміру і кулінарного використання;
- способи приготування напівфабрикатів з риби для варіння, припускання, смаження основним способом, у фритюрі;
- способи панірування риби;
- особливості обробки деяких видів риби.

Навчимось

- застосовувати приготування напівфабрикатів з риби для варіння, припускання, смаження основним способом, у фритюрі;
- застосовувати способи панірування риби;
- складати технологічну схему обробки риби з кістковим скелетом.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8