Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологічний процес обробки і використання консервованих, солоних і маринованих овочів. Використання овочевих напівфабрикатів, які надходять від харчової промисловості.

Дізнаємось

- технологічний процес обробки і використання консервованих, солоних і маринованих овочів;
- технологічний процес обробки свіжих і консервованих грибів;
- способи використання овочевих напівфабрикатів, які надходять від харчової промисловості (сухе картопляне пюре, сушені овочі, консерви-напівфабрикати, консерви овочеві швидкозаморожені).

Навчимось

- застосовувати способи приготування напівфабрикатів з консервованих, солоних і маринованих овочів;
- застосовувати способи приготування напівфабрикатів зі свіжих і консервованих грибів;
- використовувати овочеви напівфабрикати, які надходять від харчової промисловості (сухе картопляне пюре, сушені овочі, консерви-напівфабрикати, консерви овочеві швидкозаморожені).

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8