Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологічний процес приготування рибної котлетної маси; приготування напівфабрикатів з котлетної маси.

Дізнаємось

- технологічний процес приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї, вимоги до якості, строки реалізації;
- технологічний процес централізованого виробництва рибних напівфабрикатів;
- особливості обробки і кулінарного використання нерибних продуктів моря.

Навчимось

- складати технологічну схему оприготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8