Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Вступ.Характеристика технологічного процесу виробництва продукції харчування: поняття про сировину, напівфабрикати, готову продукцію, відходи виробів.

Дізнаємось

- завдання і зміст дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», її зв'язки з іншими дисциплінами, історію створювання наукової дисципліни;
- перспективи розвитку харчування згідно з сучасними вимогами;
- характеристика технологічного процесу виробництва продукції харчування;
- поняття про сировину, напівфабрикати, готову продукцію, відходи, раціональне та економне витрачання сировини.

Навчимось

складати загальну технологічну схему приготування і відпуску страв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8