Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінарське-практичне заняття №7 "Класифікація кондитерських виробів, пакування, маркування, умови і терміни зберігання. Практична робота: Розпізнання асортименту, органолептичної оцінки якості фруктово-ягідних виробів"

Дізнаємось

- про класифікацію кондитерських виробів, вимоги до пакування, маркування, умови і терміни зберігання;

Навчимось

- розпізнавати асортимент і проводити органолептичну оцінку кондитерських виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60