Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Свіжі плоди і ягоди. Класифікація, види, хімічний склад і харчова цінність, вимоги до якості, використання у виробництві кулінарної продукції.

Дізнаємось

- про класифікацію плодів та ознаки, покладені в основу класифікації;
- про будову, класифікацію, товарознавчу характеристику насіннячкових, кісточкових плодів, їх показники якості, хвороби і пошкодження, правила післязбиральної товарної обробки і зберігання;
- про будову, класифікацію, товарознавчу характеристику ягід ,тропічних і субтропічних плодів, горіхів, їх показники якості, хвороби і пошкодження, правила післязбиральної товарної обробки і зберігання.

Навчимось

- розпізнавати асортимент свіжих плодів, ягід і горіхів;
- розрізняти особливості будови і хімічного складу різних видів свіжих плодів, ягід і горіхів;
- визначати основні показники якості свіжих плодів, ягід і горіхів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60