Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінар на тему "Крупи, хімічний склад, харчова цінність, види, асортимент, вимоги до якості, умови і термін зберігання". Практична робота № 2 "Визначення видів круп, органолептична оцінка якості".

Дізнаємось

- про хімічний склад, харчову цінність, види, асортимент, вимоги до якості, умови і термін зберігання круп.

Навчимось

- визначати видів круп, проводити їх органолептичну оцінку якості

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60