Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Вершкове масло. Споживні властивості, асортимент, показники якості і дефекти вершкового масла. Молочні консерви і сухі молочні продукти. Практична робота №10: Органолептична оцінка якості масла вершкового. (семінарське-практичне) Контроль модуля 1.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60