Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінар на тему "Класифікація і стандартизація харчових продуктів". Практична робота №1 "Розрахунок теоретичної та реальної енергетичної цінності продукту".

Дізнаємось

- про класифікацію харчових продуктів;
- про стандартизацію в галузі виробництво харчових продуктів;
- про методику проведення розрахунків теоретичної і реальної енергетичної цінності харчових продуктів.

Навчимось

- класифікувати харчові продукти за певними ознаками;
- використовувати стандарти під час дослідження якості харчових продуктів;
- розраховувати теоретичну і реальну енергетичну цінності харчових продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60