Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Курячі яйця. Будова, хімічний склад, харчова цінність, класифікація, вимоги до якості, використання. Морожені та сухі яєчні продукти. Умови, терміни зберігання яєць та яєчних продуктів. (лекція)

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60