Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Крохмаль: види, сировина. Особливості виробництва, вимоги до якості. Мед: хімічний склад, харчова цінність, асортимент, вимоги до якості. Цукор. Харчова цінність, сировина, особливості виробництва. Пакування, маркування, умови та термін зберігання крохмалю, меду, цукру.

Дізнаємось

- про крохмаль: види, сировину, особливості виробництва, вимоги до якості;
- про мед: хімічний склад, харчову цінність, асортимент, вимоги до якості;
- про цукор, його харчову цінність, сировину, особливості виробництва;
- про пакування, маркування, умови та термін зберігання крохмалю, меду, цукру.

Навчимось

- володіти методами аналізу фактів, явищ і проблем, що розглядаються;
- встановлювати і знаходити рішення інтелектуальних завдань і проблем майбутньої професійної діяльності;
- працювати самостійно з літературою.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60