Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Свіжі овочі. Хімічний склад, харчова цінність, класифікація, види. Вимоги до якості, використання у виробництві кулінарної продукції. Умови та терміни зберігання.

Дізнаємось

- про хімічний склад, харчову цінність, класифікацію і види овочів.
- про вимоги до якості, використання у виробництві кулінарної продукції;
- про умови та терміни зберігання.

Навчимось

- володіти методами аналізу фактів, явищ і проблем, що розглядаються;
- встановлювати і знаходити рішення інтелектуальних завдань і проблем майбутньої професійної діяльності;
- аргументувати свою точку зору з щодо виникнення і шляхів вирішення певних виробничих ситуацій, а також доведення і спростування інших суджень;
- працювати самостійно з літературою.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60