Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Зерно. Крупи. Будова зерна, хімічний склад, харчова цінність, умови і термін зберігання.

Дізнаємось

- про зернові культури, які застосовуються для виробництва хлібопекарського пшеничного та житнього борошна і борошна для виробництва макаронних і кондитерських виробів. Виробництво зерна в Україні;
- про види і сорти пшениці і жита; технологічну характеристика сортів твердої пшениці, слабких і середніх за силою сортів м'якої пшениці.
- про будову і хімічний склад зерна пшениці і жита;
- про основні показники якості продовольчого зерна, передбачені для пшениці і жита;
- про види зернобобових культур, їх характеристика.

Навчимось

- розпізнавати асортимент зернових культур;
- розрізняти особливості будови і хімічного складу різних видів зерна;
- визначати основні показники якості продовольчого зерна, передбачені для пшениці і жита.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60