Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота №9 Дослідження і вивчення мікрофлори плодів та овочів. Дослідження картопляної хвороби хліба.

Дізнаємось

методики визначення спороутворюючих мікроорганізмів та їх загальної кількісті в борошні; методики визначення МАФАМ та БГКП в яєчному порошку

Навчимось

проводити визначення загальної кількісті мікроорганізмів в борошні, а та-кож спороутворюючих мікроорганізмів; визначення МАФАМ та БГКП в яєчному порошку

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60