Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота №8. Мікробіологічна оцінка молочних продуктів та м’яса

Дізнаємось

методику і техніку прведення обліку мікробіологічного контролю молока та м’яса.

Навчимось

правильно робити підрахунок загальної кількості мікроорганізмів на посівах та визначати спороутворюючі бактерії в м’ясі; проводити визначення мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів, а також визначати бактерії групи кишкових паличок.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7