Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота №10. Мікробіологічна оцінка плодів та овочів, хліба.

Дізнаємось

методику і техніку прведення обліку мікробіологічного контролю борошна та яєчного порошку.

Навчимось

правильно робити підрахунок загальної кількості мікроорганізмів на посівах та визначати спороутворюючі бактерії в борошні; проводити визначення мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів в яєчному порошку, а також визначати бактерії групи кишкових паличок.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60