Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 1.5.1. Мікрофлора м'яса та м'ясопродуктів. Мікрофлора риби, малюсків.

Дізнаємось

- мікрофлору м'яса та м'ясопродуктів;.
- джерела забруднення м'яса мікроорганізмами;
- мікрофлору риби;
- про м/о - збудники псування риби.

Навчимось

дотимуватись загальних принципів мікробіологічного і санітарно-гігіснічного контролю на харчових підприємствах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60