Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 1.2.2. Поняття про бродіння. Окислювальні процеси: оцтовокисле, лимоннокисле бродіння - збудники, використання. Процеси гниття: збудники, хімізм процесу.

Дізнаємось

- види бродінь, характеристику їх збудників;
- хімізм процесу гниття та його роль в природі та в псуванні харчових продуктів.

Навчимось

- враховувати особливості розвитку мікрофлори під час приготування страв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60