Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 1.5.3. Мікрофлора яєць та яєчних продуктів, зміни яйця під впливом мікроорганізмів. Мікрофлора зернових продуктів, основні види мікробного псування хліба, заходи запобігання. Мікробіологія плодів та овочів, основні види псування. Мікрофлора кислих овочів. Заходи запобігання псування.

Дізнаємось

- мікрофлору яєць та яєчних продуктів;
- мікрофлору зернових продуктів, основні види мікробного псування хліба, заходи запобігання;
- мікробіологія плодів та овочів, основні види псування;
- мікрофлору кислих овочів, заходи запобігання псування.

Навчимось

дотимуватись загальних принципів мікробіологічного і санітарно-гігіснічного контролю на харчових підприємствах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7