Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Хімічна термодинаміка. Термохімія

Дізнаємось

сутність і науково-теоретичні основи фізико-хімічних процесів, що відбуваються в харчових продуктах в процесі приготування їжі;
сутність фізико-хімічних процесів у розчинах;
суть хімічних та фазових перетворень;
закономірності перебігу хімічних реакцій

Навчимось

Застосовувати закономірності фізико-хімічних перетворень основних компонентів продовольчої сировини під час виробництва та зберігання готової продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60