Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Товарознавча експертиза сировини зерноборошняного виробництва. Споживчі властивості зерна. Показники якості продовольчого зерна. Види зернобобових культур, їх характеристика. Особливості будови і хімічного складу зернобобових. Виробництво зерна в Україні.

Дізнаємось

про зернові культури, які застосовуються для виробництва хлібопекарського пшеничного та житнього борошна і борошна для виробництва макаронних і кондитерських виробів. Виробництво зерна в Україні;
- про види і сорти пшениці і жита; технологічну характеристика сортів твердої пшениці, слабких і середніх за силою сортів м'якої пшениці.
- про будову і хімічний склад зерна пшениці і жита;
- про основні показники якості продовольчого зерна, передбачені для пшениці і жита;
- про види зернобобових культур, їх характеристика.

Навчимось

- розпізнавати асортимент зернових культур;
- розрізняти особливості будови і хімічного складу різних видів зерна;
- визначати основні показники якості продовольчого зерна, передбачені для пшениці і жита.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7