Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Фізико-хімічні властивості розчинів

Дізнаємось

про колігативні властивості розчинів, поняття осмос та дифузія
про закон Рауля та визначення тиску начиченої пари над розчином
про ебуліоскопію та кріоскопію
про визначення якості харчових продуктів кріоскопічним та ебуліоскопічним методами

Навчимось

розраховувати температуру замерзання та температуру кипіння розчинів

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 практичні заняття
1
2
3