Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Хімічна термодинаміка. Термохімія

Дізнаємось

про поняття "термодинамічна система", "внутрішні енергія системи", "ентальпія", "ентропія"; "тепловий ефект реакції", "теплота утворення речовин", "термодинамічні потенціали"
про закони термодинаміки, основи термохімії;
про сутність і науково-теоретичні основи фізико-хімічних процесів, що відбуваються в харчових продуктах в процесі приготування їжі

Навчимось

розраховувати тепловий ефект хімічної реакції;
застосовувати закономірності фізико-хімічних перетворень основних компонентів продовольчої сировини під час виробництва та зберігання готової продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 практичні заняття
1
2
3