Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінарське заняття 2. Технологія макаронного виробництва. Технологія кондитерського виробництва. Технологія цукрового та крохмально-патокового виробництва. Технологія спиртового, лікеро-горілчаного, коньячного, безалкогольного виробництва та вина. Технологія олійно-жирового та м’ясного виробництва. Модульний контроль 2.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2