Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Характеристика основної сировини. Транспортування, приймання і утримання тварин. Первина переробка тварин. Асортимент і технологічні схеми виробництва ковбас. Особливості виробництва деяких видів ковбаси. Виробництво напівфабрикатів. Виробництво м’ясних концентратів з підвищеним вмістом білкових речовин.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2