Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Види хлібобулочних виробів. Асортимент хлібобулочних виробів. Характеристика рецептур і форми хлібобулочних виробів. Особливості приготування тіста. Асортимент баранкових виробів. Технологічна схема виробництва.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2