Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Основи профілактики харчових захворювань мікробної і немікробної природи. Особиста гігієна працівників підприємств харчової промисловості.

Дізнаємось

узагальнимо теоретичні знання по даній темі

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60