Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 4.1 Санітарні вимоги до проектування підприємств.

Дізнаємось

загальни вимоги до виробничих та інших приміщень, до каналізації, освітлення та вентиляції на харчових підприємствах.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60