Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 3.3 Гельмінтози. Недопущення зараження харчових продуктів та заходи профілактики

Дізнаємось

Види гельмінтів. Шляхи недопущення зараження ними харчових продуктів та заходи їхпрофілактики

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60