Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Вступ Науково-технічний прогрес в закладах ресторанного господарства

Дізнаємось

- перспективи розвитку галузі;
- норми технічного оснащення закладів ресторанного господарства;
- номенклатуру найбільш прогресивного торговельно-технологічного устаткування вітчизняного виробництва, країн Західної та Східної Європи, яке відповідає вимогам європейських стандартів та санітарно-гігієнічним нормам і правилам техніки безпеки;
- будову, принцип дії, правила експлуатації торговельно-технологічного обладнання;
- основні терміни і визначення щодо маркування обладнання.

Навчимось

- користуватись технічною документацією машин;
- володіти основними термінами і визначеннями, щодо класифікації машин та устаткування;
- дотримуватись нормативних показників у практичній роботі;
- безпечних умов праці;
- робити висновки щодо конкретних ситуацій в процесі експлуатації обладнання.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60