Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практичне заняття 2 Оцінка кулінарних виробів і напоїв

Дізнаємось

- про методику проведення перевірки правильності вкладення сировини (визначення вмісту сухих речовин у рецептурах страв та виробів) розрахунковим методом.

Навчимось

- проводити перевірку правильності вкладення сировини (визначення вмісту сухих речовин у рецептурах страв та виробів) розрахунковим методом).

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60