Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Підвищення споживчої цінності хліба

Дізнаємось

- про актуальні проблеми, науково-технічні досягнення в галузі та досвід підприємств хлібопекарської галузі.

Навчимось

- брати участь у впровадженні у виробництво сучасної техніки та технології, нових форм організації виробництва продукції в умовах ринку;
- визначати ефективний напрям переробки сировини з урахуванням кон’юнктури ринку та умов ринкових відносин.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
3 лабораторні заняття
1
2
3
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60