Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 10 Визначення складу кисломолочного сиру та його якості.

Дізнаємось

- про методику визначення титрованої кислотності методом титрування, активної кислотності за допомогою приладу рН-метра, густини молока аерометричним методом; різні методи визначення фальсифікації молока.

Навчимось

- визначати титровану кислотність методом титрування, активну кислотності за допомогою приладу рН-метра, густину молока аерометричним методом; використовувати різні методи визначення фальсифікації молока.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2