Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Біохімічні процеси при замісі і бродінні тіста.

Дізнаємось

- про процеси, що відбуваються в тісті з пшеничного і житнього борошна, під час його замішування і дозрівання.

Навчимось

- володіти методами аналізу фактів, явищ і проблем, що розглядаються;
- встановлювати і знаходити рішення інтелектуальних завдань і проблем майбутньої професійної діяльності;
- аргументувати свою точку зору з щодо виникнення і шляхів вирішення певних виробничих ситуацій, а також доведення і спростування інших суджень.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2